Προφίλ

Page Subtitle

Samos Massage | Αναστασία Σεργάκη

Η Αναστασία Σεργάκη γεννήθηκε στην Αθήνα κ μεγάλωσε στα Κάτω Πετράλωνα. Από μικρό παιδί είχε το χάρισμα του αγγίγματος έμφυτο. Με τα χρόνια οι φίλοι κ οι συγγενείς την παρότρυναν να το σπουδάσει γιατί οι γνώσεις πάνω στο αντικείμενο θα της έδιναν τα εφόδια να τελειοποιηθεί σε αυτό που αγαπούσε να κάνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.Παραιτήθηκε από την εργασία που έκανε εκείνο τον καιρό, κ άρχισε να ασχολείται με παρακολούθηση σπουδών κ σεμιναρίων χειρομάλαξης, κ εναλλακτικών θεραπειών αφής.

Κατέχει πτυχίο Παραδοσιακής Ταϊλανδέζικης μάλαξης, Ταϊλαδέζικης με λάδι, απόφοιτη της σχολής : Thai Massage School of Chiang Mai [Tailand]. Athens Massage and Yoga Academy. Charisma Academy [London]. Πτυχίο Ρεφλεξολογίας [2 έτη] Wellness and Health Academy. [Αθήνα]. Είναι πιστοποιημένο μέλος των Ελλήνων Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων Ελλάδος. Επίσης λόγω της εγκατάστασή της στις ΗΠΑ για μερικά χρόνια, εκπαιδεύτηκε κ εργάσθηκε σε Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Asap Massage στην Μιννεάπολη – Μιννεζότα ΗΠΑ. Ειδικότητες που απέκτησε είναι . Αθλητική μάλαξη, Βαθιά μάλαξη Ιστών, Μυοθεραπεία. Άλλες ειδικότητες που απέκτησε μέσο σεμιναρίων στην Αθήνα, κ Ηπα είναι Ολιστική μάλαξη Αρωματοθεραπέια, Λεμφική μάλαξη. Επίσης διαθέτει γνώσεις Κρυσταλοθεραπείας, κ Ενεργειακής κάθαρσης των ενεργειακών κέντρων του σώματος [τσάκρας].

Οι αναζητήσεις της Αναστασίας δεν σταματούν ποτέ. Όπως της αρέσει να λέει κ η ίδια… η μάθηση είναι δια βίου. Από το 2009 εγκαταστάθηκε στο Νησί της Σάμου, το οποίο υπεραγαπά. Το 2012 έφυγε πάλι για τις ΗΠΑ, κ επέστρεψε το 2013 με νέα εφόδια στη Σάμο. Από τότε ζει με τη οικογένειά της στο Βαθύ [πρωτεύουσα] κ είναι ταγμένη στο να δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό της με αγάπη, σεβασμό κ κατανόηση. Στόχος της είναι να ζει μια απόλυτη φυσική - ολιστική ζωή, κ να ελλίσεται μέσο των ερεθισμάτων που λαμβάνει για αναζήτηση του άγνωστου.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το